Автоматичне призначення субсидій скасовано. Записуйтесь на прийом!

  • П'ятниця, квіт. 30 2021
  • Автор 

У зв’язку з внесенням змін до Порядку призначення житлових субсидій,  з травня 2021 року скасовується автоматичне перепризначення субсидій.

Так, призначення житлової субсидії на неопалювальний та наступний періоди буде здійснюватися лише після подання нової заяви про призначення та надання житлової субсидії та Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Для організації прийому громадян управлінням соціального захисту населення Білоцерківської міської ради розпочато попередній запис на прийом для оформлення житлової субсидії на неопалювальний період.

У зв’язку з пандемією та карантинними обмеженнями запис на прийом до спеціаліста управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради здійснюється в телефонному режимі. Звернутися потрібно за телефонами: 5-85-34; 39-05-13; 5-45-94.

Прийом громадян здійснюватиметься за адресами:

  • приміщення ЦНАПу вул. Леваневського, 34 (щоденно з понеділка по п’ятницю можна самостійно записатись на прийом до спеціаліста за електронною чергою);

  • приміщення «єдиної приймальні громадян» управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради пров. Ковальський, 14 (лише за попереднім записом в телефонному режимі).

Звертаємо увагу, що прийом громадян відбуватиметься протягом 5 місяців з травня по вересень! При цьому право на отримання субсидії буде визначатися з травня 2021р.

Зауважимо, що з метою уникнення великої скупченості людей та для збереження Вашого часу та дотриманням усіх протиепідемічних рекомендацій, мешканці Білоцерківської міської територіальної  громади мають прийти до управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради у визначені, згідно попереднього запису, дату та час.

Інформуємо, що при наявності заборгованості зі сплати житлово-комунальних послуг, сума якої перевищує 340 грн. субсидія не призначається.

При собі мати:

обов’язково:

  • паспорта (свідоцтва про народження) всіх зареєстрованих у житловому приміщенні осіб та членів їх сімей (дружини, чоловіка, неповнолітніх дітей);

  • ідентифікаційні номери всіх зареєстрованих у житловому приміщенні осіб та членів їх сімей (дружини, чоловіка, неповнолітніх дітей);

  • квитанції про сплату за житлово-комунальні послуги за останній місяць;

  • реквізити банківського рахунку для виплати субсидії (крім осіб з інвалідністю I групи; осіб, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду; осіб, які досягли 80-річного віку; одержувачів державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію та допомоги на догляд)

рекомендовано:

  • права власності на всі житлові приміщення зареєстрованих осіб та членів їх сімей (дружини, чоловіка, неповнолітніх дітей);

  • технічні паспорти на всі транспорті засоби, які перебувають у власності зареєстрованих осіб та членів їх сімей (дружини, чоловіка, неповнолітніх дітей);

  • договори про відкриття всіх банківських рахунків зареєстрованими особами та членами їх сімей (дружини, чоловіка, неповнолітніх дітей (при наявності)) .

Управління соціального захисту населення БМР

Прочитано 4618 раз
Опубліковано в ЖКГ
Теги

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео