На білоцерківців чекає дефіляда

  • П'ятниця, вер. 01 2017
  • Автор 

985-у річницю заснування Білої Церкви цьогоріч відзначатимемо 16 вересня. Міська влада Білої Церкви обіцяє мешканцям багато цікавих новацій у святкуванні. 

«Я маю бути впевнений у тому, що День нашого міста пройде на такому рівні, якого ще не було. У першу чергу, це потрібно людям, які не можуть собі дозволити витрачати великі кошти на поїздки за кордон. Це має бути свято для всіх», – заявив Геннадій Дикий.

Уже провели відповідну нараду щодо святкування. Радник міського голови з питань культури і туризму Олена Кравченко, яка і раніше опікувалася організацією різноманітних свят у місті, заінтригувала обіцянками про те, що цьогорічне дійство міститиме чимало нового та цікавого, відрізнятиметься від минулорічного розширенням географії проведення свята. Зокрема, локації будуть розміщені не лише в центральній частині міста, але й в інших районах.

А нещодавно заступник міського головаи Ольга Настіна заявила, що головним елементом свята буде міська святкова дефіляда, тобто хода головною площею міста, яка, як вона висловилася, "об’єднає підприємців, жителів міста, комунальні служби та креативний кластер". Чиновниця каже, що подібні паради поширені в деяких міста Європи.

Організатори обіцяють, що конкретний план заходів проведення свята з'явиться незабаром. А фінансувати свято будуть спонсори і партнери. 

Прочитано 4771 раз
Опубліковано в Громада

Коментарі  

Валентина
0 #1 Валентина 08.09.2017, 06:22
А там десь хай йде собі війна. У нас свято і ми собі гуляєм.

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео