У Білій Церкві почали демонтаж рекламних конструкцій

  • Вівторок, черв. 20 2017
  • Автор 

19 червня КП «Інспекція з благоустрою» демонтувало рекламні конструкції, що не мають правовстановлюючих документів, на зеленій розподільчій зоні перехрестя вул. Київська та Сквирське шосе. 

"Слід зазначити, що рішенням виконавчого комітету міської ради «Про заборону розміщення об’єктів зовнішньої реклами в місті Білій Церкві» в минулому році встановлено тимчасовий мораторій на розміщення рекламних засобів до розробки і затвердження Комплексної схеми розміщення об’єктів зовнішньої реклами в місті Біла Церква.

Упорядкування об’єктів реклами дозволить зменшити перенасиченість реклами на вулицях та уникнути встановлення конструкцій, які потенційно загрожують безпеці", - зазначається у повідомленні на сайті Білоцерківської міської ради. 

Рекламні конструкції належать фірмі "Позитив", вланиском якої є Ярослав Яременко. На своїй сторінці у мережі Facebook пан Яременко зазначив, що демонтаж конструкцій розпочався о 3-4 ранку, його як власника не ставили до відома про демонтаж, до того ж законних підстав для демонтажу не було, а металеві конструкції вивезли у невідомому для нього напрямку. Ярослав Яременко звернуся із відповідною заявою до поліції. 

Прочитано 4495 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео