Навіщо КП "Білоцерківтепломережа" просить заплатити за опалення у травні?

  • Понеділок, черв. 13 2016
  • Автор 

У травні мешканці Білої Церкви отримали платіжки за опалення. Пояснень, яке саме опалення потрібно сплатити у травні, не було. Проте на сайті КП "Білоцерківтепломережа" опублікована коротка інформація щодо цієї ситуації.

Нарахування плати за опалення КП БМР «БЦТМ» проводить згідно до Постанови КМУ від 30.10.2015 року № 1037 «Про запровадження перерахунку вартості послуги з централізованого опалення залежно від температури зовнішнього повітря».

Відповідно по п. 48 вищевказаної постанови «виконавці послуг за підсумками опалювального періоду подають інформацію щодо перерахунків розміру плати за послугу з централізованого опалення структурним підрозділам з питань соціального захисту населення для здійснення перерахунку розміру призначених субсидій».

КП БМР «БЦТМ» надало інформацію по тарифам за опалення в Управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради для проведення перерахунків відповідно до Постанови КМУ від 30.10.2015 р. № 1037.

Перерахунок по фактичному споживанню теплової енергії Управлінням соціального захисту населення (відділ субсидій) проведено та відображено в квитанціях про сплату за теплову енергію за травень місяць 2016 року в колонці "субсидія/компенсація".

КП "Білоцерківтепломережа"

 

Прочитано 4770 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео