Міська влада Білої Церкви розробила порядок визначення управителя будинку

  • П'ятниця, трав. 20 2016
  • Автор 

На розгляд депутатів Білоцерківської міської ради виноситься проект порядку проведення конкурсу з надання послуги з управління багатоквартирним будинком у місті Білій Церкві.

Організатором конкурсу пропонується визначити управління житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради.

При цьому до моменту укладення договору з переможцем конкурсу будинком буде опікуватися та житлово-експлуатаційною організацієя, яка проводила обслуговування багатоквартирного будинку до проведення конкурсу.

Порядок передбачає умови проведення конкурсу, склад конкурсної комісії, вимоги до учасників, розмір плати за участь у конкурсі, порядок визначення переможця.

Склад конкурсної комісії та положення про конкурсну комісію затверджує виконавчий комітет Білоцерківської міської ради за поданням організатора конкурсу.

Організатор конкурсу утворює конкурсну комісію, до складу якої входять представники організатора конкурсу. До складу комісії також можуть включатись представники органів виконавчої влади, громадських організацій метою діяльності яких є захист житлових та/або майнових прав власників квартир (за згодою).

Головою конкурсної комісії призначається представник організатора конкурсу.

Організатор конкурсу подає на розгляд Білоцерківської міської ради проект рішення про призначення управителя.

Договір про надання послуги строком на один рік від імені співвласників багатоквартирного будинку підписує уповноважена особа виконавчого органу місцевої ради, за рішенням якого призначається управитель.

Весь текст проекту положення читайте ТУТ

Прочитано 4631 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео