В Білій Церкві з'явиться муніципальне житло

  • П'ятниця, лист. 28 2014
  • Автор 

20 листопада на 66 сесії міської ради депутати визнати кращою пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «Злагода БЦ» щодо придбання житла за адресою вулиця Шолом-Алейхема, 82 за рахунок бюджетних коштів по Програмі забезпечення жителів міста муніципальним житлом на 2013-2018 роки.

Вартість покупки: 5150,0 гривень за 1 кв. м. Загальна площа: 1259,2 м2 . Фактично муніципальним житлом після його купівлі стане 52 кімнати. Після рішення міської сесії відділ капітального будівництва міської ради має укласти договір купівлі-продажу житла за рахунок бюджетних коштів відповідно до Програми забезпечення жителів міста муніципальним житлом на 2013-2018 роки з подальшою передачею його на баланс Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Житлово-експлуатаційна контора № 6» відповідно до чинного законодавства.

Це рішення найбільше вітали депутати, які опікуються соціальними питаннями, адже місту гостро бракує педіатрів. А запрошувати спеціалістів можна лише, коли є куди їх поселити. Так само потрібно забезпечити житло і дітей-сиріт. Міський голова Василь Савчук додав, що заміни вікон, дверей, комінукацій та електропроводки буде здійснено за рахунок продавця.

Питання виносилося на виконком БМР ще у вересні. Тоді деякі члени виконкому засумнівалися в тому, наскільки ціна справедлива і питання ухвалили лише після виїзду на об’єкт. Детальніше про це читайте ТУТ

За матеріалами сайту Білоцерківської міської ради

 

Прочитано 4223 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео