Кіосків по місту більше не буде

  • Вівторок, квіт. 22 2014
  • Автор 

На 58 сесії міської ради депутати розглянули питання про видачу документів на земельні ділянки. Зокрема, такі дозволи видаються і на спорудження малих архітектурних форм, а простіше кажучи кіосків на зупинках транспорту тощо.

Питання викликало дискусію. Депутат Геннадій Дикий  заявив, що кіоски, які ростуть по місту як гриби після дощу, плюндруючи його вигляд: «Зараз біля залізничного вокзалу будується цілий ряд павільйонів на зупинці. Хтось питав у мешканців будинку, у власників магазинів, що знаходяться на першому поверсі цього будинку, чи вони хочуть бачити перед собою ці кіоски?Ні в кого з земельної комісії серце не болить за місто? Якщо ми хочемо розвивати цивілізований бізнес, то давайте робити як в Славутичі: відмовимося від мафів і нехай бізнесмени споруджують нормальні магазини».

Міський голова Василь Савчук погодився з депутатом, повідомивши, що подібні дозволи розглядати більше не будуть. А нинішній розгляд – це борги за минулий рік. «Я противник будь –яких кіосків по місту, до 2010 року ми прибрали кіоски з центру міста. То ж це не до мене питання, а до земельної комісії».

Депутати рішення підтримали, як то кажуть, в останній раз.  

Прочитано 2652 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео