У Білій Церкві демонтують МАФи

  • Вівторок, лист. 22 2016
  • Автор 

22 листопада виконком Білоцерківської міської ради вирішив демонтувати тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності, що встановлені самовільно, або з порушенням чинного законодавства України:

- тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності (кіоску по продажу продовольчих товарів) фізичної особи – підприємця Ковалишиної Галини Михайлівни в районі будинку №85 по вулиці Некрасова в місті Біла Церква.

- тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності (пересувний причеп для продажу продовольчих товарів «Хлібо-булочні вироби») фізичної особи – підприємця Руденка Анатолія Вікторовича в районі будинку №34 по вулиці Привокзальна в місті Біла Церква.

- тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності (павільйон з продажу продовольчих товарів) фізичної особи – підприємця Абрамченко Анатолія Павловича в районі будинку №16 по вулиці Гоголя в місті Біла Церква.

- тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності (павільйон з продажу продовольчих товарів) фізичної особи – підприємця Стамбуляк Святослава Івановича в районі будинку №16 по вулиці Гоголя в місті Біла Церква.

- тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності (кіоск з продажу продовольчих товарів «Свіжий хліб») фізичної особи – підприємця Гамзалієва  Валід Майя Огли в районі будинку №14 по вулиці Гоголя в місті Біла Церква.

- тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності (причіп типу «Купава») фізичної особи – підприємця Кундес Анатолія Ярославовича по вулиці Леваневського в місті Біла Церква (в районі ПК «Росава»).

- тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності (літній майданчик кафе «Венеція») фізичної особи – підприємця Нагорної Наталії Олександрівни в районі будинку №228 по вулиці Сквирське шосе в місті Біла Церква.

- тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності (кіоск для продажу продовольчих товарів «Пиріжки») фізичної особи – підприємця Счастливої Наталії Миколаївни в районі будинку №95-в по бульвару Олександрійському в місті Біла Церква (на вході в ринок «Маркет ШОВ»).

Прочитано 3490 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео