Влада Білої Церкви до Дня автомобіліста нагородила всіх перевізників, окрім водіїв "Валоїс"

  • П'ятниця, жовт. 28 2016
  • Автор 

З 1993 року, відповідно до Указу Президента № 452/93, в Україні почали відзначати День автомобіліста і дорожника, а не просто День водія. Професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства щорічно відзначається в останню неділю жовтня. Цього року це свято в державі святкуватимуть 30 жовтня.

Напередодні свята, 27 жовтня, в Білій Церкві було відзначено ряд водіїв міських підприємств-перевізників. За дорученням міського Геннадія Дикого керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський привітав присутніх представників автотранспортної сфери із професійним святом та зазначив, що всі громадяни тим чи іншим способом пов’язані із автотранспортною сферою: хтось в ній працює, хтось користується,  інші реформують чи інвестують в її розвиток .

«Автомобільний транспорт є найважливішою системою життєзабезпечення будь-якого міста, незалежно від кількості проживаючих у ньому мешканців. Усі ми щодня користуємося громадським транспортом,  ви є частиною «кровоносної артерії міста» і тому, ваша праця є вкрай важливою і необхідною для кожного в нас, -відзначив Максим Свірський. - Висловюємо слова вдячності за вашу працю та бажаємо  вашим підприємствам подальшого розвитку і змін на краще».

В ході заходу  за добросовісну працю, високу професійну майстерність, старанну і успішну роботу в сфері пасажирських перевезень та з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника 14 водіїв були відзначені грамотами та подяками Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету. Серед нагороджених водіїв були представники КП БМР «Тролейбусне управління», ПАТ «Білоцерківський автобусний парк», ПП «КАН», МПП «Діліжанс».

За матеріалами сайту Білоцерківської міської ради

Прочитано 2727 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео