Виконком Білої Церкви затвердив склад Громадської ради

  • Вівторок, трав. 24 2016
  • Автор 

24 травня відбулося засідання виконкому Білоцерківської міської ради, на якому вирішили створити «гарячу» лінію, аби пасажири могли поскаржитися на перевізників, провести інвентаризацію зупинок з розроблення їх подальшого вигляду, затвердили режим роботи окремих закладів торгівлі, підвищили вартість ритуальних послуг, затвердили персональний склад Громадської ради тощо.

На початку виконком заслухав звіт начальника відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення про роботу із зверненнями громадян Марії Беркут. За її словами, кількість скарг від споживачів зросла, особливо громадяни скаржаться на якість придбаної електроніки та побутової техніки в наших магазинах.

Також члени виконкому розглянули питання встановлення графіку роботи низці суб’єктів господарювання. При цьому перенесли на розгляд наступного виконкому питання по роботі кафетеріїв, що розташовані на Вокзальній, 5, площі Соборна, 11 та вул. Митрофанова, 73. У члені виконкому виникли сумніви, що ці кафетерії мають право так називатися, адже, аби мати змогу торгувати спиртним на розлив, треба мати туалет і рукомийник. Тому вирішили вивчити всі документи від підприємців, а вже потім встановлювати режим їх роботи. По одному з них, а саме ФОП Костенко Л. М., на об’єкти якої вже 4 рази виїздила поліція (поміж них і «Смачна горілочка» на Вокзальній, 5), начальник відділ побуту Марія Беркут зазначила, що буде готувати подання на направлення звернення до обласної податкової з проханням розглянути можливість скасування ліцензії підприємцю, який незаконно торгує спиртним на розлив.  

Також члени виконкому затвердили тариф на перевезення пасажирів на автобусах, які курсуватимуть у звичайному режимі (зупинятимуться лише на чітко визначених зупинках). Він такий же, як нині діє для маршруток. І прийняли рішення про запровадження «гарячої» лінії, на яку пасажири можуть дзвонити та скаржитися на водіїв. Також це рішення передбачає встановлення електронних табло на зупинках транспорту з графіком руху транспорту і розробку єдиного архітектурного вигляду для всіх міських зупинок.

Нарешті, через місяць після обрання громадської ради, її склад також затвердив виконком. Тепер члени ради мають розробити положення про свою роботу та обрати керівництво.

Члени виконкому проголосували й за підвищення на 15% вартості ритуальних послуг, які надає спецкомбінат.

Традиційно розглянули низку комунальних питань, присвоїли адреси і дозволили перепланування приміщень, а також розглянули питання, що стосуються прав малолітніх дітей Білої Церкви.

Прочитано 2394 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео