Начальником юрвідділу у виконкомі Білої Церкви може стати голова ТВК?

  • Четвер, лют. 11 2016
  • Автор 

На посаду начальника юридичного відділу Білоцерківської міської ради поміж інших претендує й голова Білоцерківської міської виборчої комісії Геннадій Кукса. У цьому можна пересвідчитися, завітавши на сторінку «вакансії» сайту Білоцерківської міської ради.

Окрім нього, на цю посаду претендують два спеціаліста відділу – Ротаєнко Н.В. та Загурська М.О., а також громадяни Щелкунова В.В. та Костюченко М.М. Кандидатура діючого в.о. начальника юридичного відділу Г. Кукси з’явилася практично під кінець прийому заяв від бажаючих очолити цю посаду.

Напевно, вирішили не дратувати громаду міста такою одіозною особою. Геннадій Кукса під час виборчої кампанії став улюбленим коментатором так званих журналістів із «Білого каналу», які зарекомендували себе майстрами провокацій. Наприклад, під час недавнього візиту до Білої Церкви прем’єр-міністра України, міністра внутрішніх справ, голови Національної поліції України, представника ЄС в Україні, ці «журналісти» забули акредитуватися на захід та силою намагалися прорватися через охорону, ледь не зваливши рамку металошукача.

Так ось під час виборчої кампанії саме ці «журналісти» поводили себе нав'язливо та провокативно у приміщенні комісії, фізично заважаючи членам комісії працювати. Коли ті не витримували та просили голову комісії Г.Кукси поставити на голосування питання вилучення із зали засідань аматорів відеозйомки, той категорично відмовлявся це робити. Більше того, членів комісії, уповноважених осіб конкурента  Г. Дикого на виборах називав «групіровкою» та хамив своїм колегам. Так само Г. Кукса охоче коментував для замовних сюжетів "розклади" у виборчкомі. Хоча члени ТВК у своїй присязі зобов’язуються «чесно і сумлінно виконувати свої обов’язки, виходячи з принципів верховенства права, законності, об’єктивності та неупередженості».

Мабуть, за таку «неупередженість» до учасників виборчого процесу, Г. Кукса був «нагороджений» посадою в.о. начальника юридичного відділу після перемоги одного із кандидатів на місцевих виборах.

Кар'єра юриста Кукси могла скластися вдаліше, адже він намагався стати прокурором Білої Церкви, проте диплом з відзнакою не дозволив показати на конкурсі високих балів, а тому кандидат опинився на 6 місці. До письма Г.Кукса теж ставиться не вельми охайно. Так, свого сина у біографії назвав «Генпадієм», а одну із своїх посад -  «заступник голови правління з порматпвно-правової роботи».

foto-k1

11 лютого закінчується термін подання заяв від бажаючих очолити цю посаду. Не раніше, як через 7 днів конкурсна комісія проведе іспит.  Засідання конкурсної комісії може транслюватися в режимі он-лайн засобами телебачення, радіо або мережі Інтернет. Тож сподіваємось, що міська влада не зрадить своїй обіцянці про публічне проведення конкурсів і за обранням начальник юрвідділу зможе слідкувати вся білоцерківська громада. 

Прочитано 2880 раз
Опубліковано в Влада
Теги

Коментарі  

olexandr
+3 #1 olexandr 12.02.2016, 17:27
Що за продажна журналюга писала цей текст? Прызвище вкажіть. Від кормушки відійти не може? все заказухою живиться

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео