Конкурс на заміщення перших вакансій в обласній адміністрації вийшов на фінішну пряму

  • Вівторок, трав. 26 2015
  • Автор 

У КОДА завершили прийом заявок на посади директора департаменту освіти і науки та керівника туристичного напряму.

Київська обласна державна адміністрація провела відкритий прийом заявок на перші вакансії – директора департаменту освіти і науки та керівника напряму туризму. Інформація про конкурс поширювалась максимально – через інтернет-рекламу, окремий сайт http://people.koda.gov.ua, зовнішню рекламу, рекламу в метро, інформаційні плакати та листи. До опрацювання отриманих резюме, роботи з претендентами та оцінювання їхнього рівня залучили провідні кадрові агентства (Ancor, EBS, Collars, Hudson, Ward Howell, World Staff), які допомагають як волонтери. На посаду директора департаменту освіти і науки надійшло 158 резюме, а на посаду керівника напряму туризму – 132.

Перший заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе:

«Зараз ми переходимо до наступного етапу відбору кандидатів. Із загальної маси заявок кадрові компанії виокремили ті, які найповніше відповідають нашим вимогам. Переможців конкурсу ми будемо визначати колегіально – з рекрутерами та експертами в галузі освіти і туризму. Процес призначення відкритий, прозорий – ми відійшли від практики ухвалення кадрових рішень за зачиненими дверима».

До наступного етапу конкурсу на посаду директора департаменту освіти і науки пройшло 6 кандидатів, а на посаду керівника напряму туризму – 4. Їм запропонують до кінця травня представити своє бачення розвитку цих галузей в Київській області. На основі презентацій буде визначено головних претендентів, які після проходження усіх процедур із погодження та затвердження зможуть приступити до роботи як штатні співробітники.   

Керуючий партнер компанії Collars Вероніка Залізнюк:

«Резюме були абсолютно різного рівня: деякі люди, не маючи стосунку до галузей, в яких претендували працювати, відправляли інформацію про себе, сподіваючись, що їх помітять. Але ми звертали увагу на цілеспрямованих і мотивованих людей, які знають справу і мають відповідний досвід роботи на керівних посадах. Більшість із них і зараз працюють, тому попросили не оприлюднювати їхніх прізвищ».

Київська обласна державна адміністрація

Прочитано 2703 раз
Опубліковано в Влада
Теги

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео