Київська область виходить в online

  • Субота, трав. 23 2015
  • Автор 

Обласна державна адміністрація столичного регіону почала впроваджувати сучасні інформаційні технології у свою управлінську діяльність.

Перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе доручив керівникам райдержадміністрацій та міським головам (міст обласного значення) Київщини до 23 травня створити особисті акаунти в найпоширенішій світовій соціальній мережі Facebook. Для того, щоб влада на місцях була більш відкритою, а звичайні громадяни могли оперативно дізнаватися про зміни і навіть впливати на них.

Перший заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе:

«Саме соціальні мережі зараз є одним з головних джерел інформації. А представники влади повинні вміти вести діалог з людьми: повідомляти про важливі події, радитися про заплановані зміни, висловлювати свою позицію, чути думки і критику, спілкуватися з населенням».

Інформаційні технології будуть впроваджені і в практиці комунікацій обладміністрації з районами. На цьому тижні пройде перше онлайн-нарада керівництва КОДА – за участю губернатора, його заступників та керівників департаментів, з головами райдержадміністрацій та міськими головами. Онлайн-наради будуть проводитися через сервіс відео конференцій CiscoWebex. 19 травня пройшло його успішне тестування в районах.

Лев Парцхаладзе:

«Використання онлайн-відеозв'язку дозволить скоротити витрати часу та фінансів на відрядження для особистої участі в обласних «летючках». Замість того щоб витрачати час і гроші на дорогу місцеві чиновники мають приймати громадян і вирішувати конкретні питання». 

Прочитано 9798 раз
Опубліковано в Влада
Теги

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео