У Білій Церкві запрацювали пункти обігріву

  • Середа, лист. 28 2018
  • Автор 

У зв’язку з пониженням температури повітря та погіршенням погодних умов у Білій Церкві розпочали свою роботу пункти обігріву. Основним їх завданням є запобігати випадкам переохолодження та надання допомоги населенню, особливо соціально незахищеному.

У таких пунктах люди зможуть зігрітися та випити гарячого чаю з печивом. Також вони забезпечені аптечками, для надання першої медичної допомоги безпритульним особам.

Активізовано роботу пунктів збору та видачі одягу і взуття для бездомних осіб. Наразі вони наповнені всіма необхідними теплими речами. Кожен білоцерківець, який має можливість і бажання допомогти, може передати теплі речі в пункт прийому, який діє на базі міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за адресою: вул. Шевченка, 69 (приміщення колишньої молочної кухні).

Закуплено харчування, придбано одноразовий посуд, термоси для перших та других страв.

Діють мобільні пересувні пункти для забезпечення безхатченків щоденним гарячим харчуванням, з трьох основних страв за такими адресами:

  • на алеї по бульвару Олександрійському (навпроти м-ну «Галерея мод») з 12-00 до 13-00 год
  • приміщення територіального центру за адресою: вул.Шевченка,69 з 11-00 до 15-00 год
  • Парк культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка (біля пам’ятника Б.Хмельницького) з 13-00 до 14-00 год
  • територія біля Спасо-Преображенського собору (Соборна площа) з 13-00 год

Створено 12 соціальних патрулів, для яких розроблені відповідні маршрути. Під час патрулювання розповсюджуються інформаційні матеріали про місця надання необхідної допомоги та соціальних послуг бездомним особам. Під час сильних морозів, вночі, патрулювання допомагатимуть здійснювати працівники КП БМР «Муніципальна варта».

Для максимального поширення інформації серед населення відповідні об’яви буде розміщено у ЗМІ, на дошках оголошень багатоквартирних житлових будинків, міському транспорті та на тумбах біля зупинок громадського транспорту.

У період сильних морозів працюватиме «гаряча телефонна лінія» - 34-12-40, куди можна буде повідомляти про осіб, які потребують допомоги.

Міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) налагоджено тісну співпрацю з громадськими, благодійними, релігійними організаціями та приватними підприємствами міста, які допомагають в організації роботи щодо соціального захисту осіб, які перебувають в скрутних життєвих обставинах.

За матеріалами сайту БМР

Прочитано 5072 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео