Міліція спіймала шахрайку, яка ошукала громадян на 8 млн. грн.

  • Четвер, січ. 08 2015
  • Автор 

У листопаді 2014 року, до Білоцерківського міськвідділу міліції звернулась клієнтка відділення одного із банків у м. Узин Білоцерківського району та повідомила, що співробітник банку отримала від неї кошти в сумі 14 000 гривень для обміну у іноземну валюту та не повертає, на телефонні дзвінки не відповідає.

Слідчим відділом Білоцерківського МВ було задокументовано даний факт та відкрито кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Як виявилось, співробітником, яка отримала кошти для здійснення операції з обміном валюти та не повернула, є 29-річна жителька м. Узин. Під час проведення слідчих дій, правоохоронцями встановлено, що для даної працівниці, такі шахрайські дії були «звичною справою» і ошукуючи людей, під приводом того, що вона працює в банку, наживалася на чужих грошах. Таким чином, молодичка ошукала 32-ох клієнтів банку та незаконно заволоділа «кругленькою сумою» - близько 8 мільйонів гривень.

В більшості випадків, схемою шахрайських дій жінки, було повідомлення неправдивої інформації громадянам про можливість отримання прибутку з проведення операцій, пов’язаних з обміном валюти та обіцянка в цьому допомогти. Операції з обміном валюти не проводила, а кошти привласнювала. Але це ще не всі її «можливості». Також було задокументовано факт, коли шахрайка пообіцяла закрити кредитний рахунок та для цього отримала кредитну карту від клієнта банку, але не тільки не виконала своїх обіцянок, а й відкрила ще один новий кредитний рахунок, з якого зняла і привласнила грошові кошти в розмірі 21 тисячі 185 гривень.

Наразі, за фактами шахрайських дій жінки, слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст.190, ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. Затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Білоцерківського міськвідділу міліції, триває досудове розслідування.

Ірина Поліщук

Білоцерківський МВ ГУМВС України

в Київській області

Прочитано 2917 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео