Рієлтори Білої Церкви об’єднуються в професійну спілку

  • Вівторок, лют. 01 2022
  • Автор 

29 січня в театрі ім. П.К.Саксаганського відбулась подія, яка вплине на подальший розвиток ринку нерухомості Білої Церкви.

Професіонали ринку нерухомості провели тематичну зустріч з керівництвом Всеукраїнської громадської організації Спілка фахівців з нерухомого майна України (СФНУ).

Присутні під час зустрічі зійшлися на думці про те, що потрібно разом вивести послугу рієлтора для клієнта на новий професійний рівень. Саме професійне громадське об'єднання таке, як СФНУ, після відкриття представництва в Білій Церкві, буде займатись навчанням, підвищенням кваліфікації, сертифікацією спеціалістів ринку нерухомості.

изображение_viber_2022-02-01_13-30-30-630-33.jpg

Під час зустрічі президент СФНУ Віктор Несин акцентував увагу своїх колег на новинах у зміні законодавства України щодо нерухомості та оподаткування, пов’язаного з купівлею та продажем нерухомого майна. Також обговорювалися питання щодо існуючого законопроєкту про рієлторську діяльність та всі нюанси, пов'язані з цим, які вплинуть на якість рівня надання рієлторських послуг та їх законодавче врегулювання.

изображение_viber_2022-02-01_13-30-49-346-22.jpg

Спільнота рієлторів Білої Церкви була задоволена рівнем професійної дискусії з колегами зі столиці, намічені конкретні плани щодо реєстрації осередку СФНУ в місті Біла Церква та попередній графік плану заходів щодо підвищення кваліфікації спеціалістів з агентств нерухомості.

Організатором заходу виступив відомий в Білій Церкві громадський активіст, директор агентства нерухомості «Будмайстер» Ігор Коча.

Прочитано 2558 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео