Для зв'язку рідних з бійцями 72 ОМБР створять кол-центр

  • Субота, лип. 19 2014
  • Автор 

В Білій Церкві поширюються неправдиві чутки про нашу бригаду. Яке становище її насправді, як правильно користуватися мобільним телефоном, щоб не накликати біду на своїх рідних в зоні АТО, скільки вже загинуло бійців, де лікуються поранені, розповів журналістам представник військової частини A 2167 Анатолій Штефан.

Порадьте, будь ласка, як правильно родичам зв’язуватися по мобільному телефону з бійцями, щоб не викривати їх положення?

В більшості випадків дзвінки на мобільний викривають місцезнаходження військових, адже скупчення дзвінків в одній точці в степовому регіоні, де маячків від мобільних телефонів не може бути в звичайний час, є сигналом для ворога. По цим маячкам і ведеться обстріл. На даний момент ми думаємо, як налагодити зв'язок рідних з військовослужбовцями так, щоб це було безпечно. Скоріше за все, буде створений кол-центр військовослужбовців 72 ОМБР, для того, щоб рідні могли дізнатися про стан нашої бригади.

Скільки вже загиблих є?

Станом на 19 липня з часу проведення АТО загинуло 23 військовослужбовця. З них – три мешкало в Білій Церкві. В даний момент її тіла знаходяться в Бердянському військовому госпіталі. Як тільки нам буде щось відомо про проведення похорон і траурної церемонії прощання з героями, ми відразу повідомимо міській раді і ЗМІ.

Де лікуються поранені 72 ОМБР?

Поранені є в Київському госпіталі, а також в нашому міському госпіталі. В Білу Церкву привезли тих, хто пройшов екстрене лікування в Дніпропетровському військовому госпіталі, після чого їх стан поліпшився і вони були доставлені до Білої Церкви. Це необхідно було зробити, тому що госпіталь в Дніпропетровську переповнений.

Чи потрібна їм якась допомога?

Дякуючи роботі волонтерів, медикаментами поранені забезпечені, вони проходять хороше лікування і з ними працюють волонтери-психологи.

Яке становище нашої бригади?

На даний час становище бригади вже контрольоване. Були певні помилки в керівництві, але зараз становище контрольоване. Деякі підрозділи виведені на інші позиції, тобто йде переформування військ. З зони АТО у відпустку на 10 днів приїхали військовослужбовці, які виконували бойове завдання в районі населеного пункту Ізварино.

Коли може бути часткова мобілізація?

Орієнтовно з 3 серпня.

Прочитано 3167 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео