Нова межа між Білої Церквою та Фурсами "може мати негативні юридичні наслідки"

  • Четвер, черв. 24 2021
  • Автор 

На 14 сесії БМР, що відбулася 24 червня, депутати прийняли неоднозначне рішення, яке, за висновками юридичного управління БМР, може мати негативні юридичні наслідки у подальшому.

Мова йде про рішення щодо узгодження проєктної межі міста Біла Церква Білоцерківського району Київської області та села Фурси Білоцерківського району Київської області.

Рішення прийнято з метою врегулювання існуючих суперечностей щодо меж адміністративно-територіальних одиниць. Білоцерківська міська рада погодила Акт комісії з питання узгодження проектної межі міста Біла Церква та села Фурси від 07 травня 2021 року.

Згідно цього рішення, територія під житловим масивом Гайок та прилеглими садовими товариствами належить місту Біла Церква. Фурсівська сільська рада своїм відповідним рішенням дає згоду на виготовлення документації під відведення у власність комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «БВАК» земельної ділянки, на якій знаходиться майно підприємства.

Водночас юридичний відділ зауважив, що нинішня межа є встановленною та чинною. А змінити її може лише Верховна Рада України за поданням Кабінету міністрів України.

meja 

Прочитано 2032 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео