Білоцерківський відділ поліції не дотримується протиепідемічних заходів

  • Середа, черв. 17 2020
  • Автор 
Представники Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини  перевірили на дотримання протиепідемічних заходів Білоцерківський відділ поліції.
Представник Уповноваженого з дотримання прав людини в місцях несвободи Наталія Бородич та начальник відділу моніторингу медичного забезпечення в об’єктах контролю Департаменту реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого Юрій Белокоз здійснили моніторинговий візит до відділку поліції №1 Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області з метою вивчення стану забезпечення заходів із запобігання та поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Про це повідомила пресслужба Офісу Омбудсмана. 

"Під час візиту встановлено, що в установі не вживаються карантинні заходи з попередження проникнення та поширення коронавірусної хвороби. Температурний скринінг персоналу, відвідувачам, доставленим і затриманим особам не проводиться, відсутні безконтактні термометри, відсутній облік видачі засобів індивідуального захисту співробітникам відділку поліції та затриманим особам. Відсутні графіки прибирань з використанням дезінфікуючих засобів та провітрювання. Співробітники в приміщеннях не користуються засобами індивідуального захисту", - йдеться у повідомленні. 

Монітори зазначили, що у відділку поліції відсутня процедура утилізації захисних масок та рукавичок, а засоби індивідуального захисту персоналу, за словами працівників установи, викидаються у смітник. 

"За результатами моніторингового візиту до Національної поліції України буде направлено звіт з рекомендаціями щодо усунення недоліків в організації діяльності відділку поліції", - наголосили в Офісі Омбудсмана.
Прочитано 2176 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео