Увага! 31 травня буде частково перекритий бульвар Олександрійський

  • Вівторок, трав. 28 2019
  • Автор 

28 травня на засіданні виконкому прийнято рішення про тимчасові зміни в організації дорожнього руху для організації фестивалю «Міжнародний симпозіум скульптури» у місті Біла Церква.

Доповідаючи питання, керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Сергій Постівий поінформував, що протягом двох тижнів у Білій Церкві відбувається непересічна подія - Міжнародний симпозіум скульптури і всі бажаючі мають змогу на власні очі ознайомитися з творчим процесом митців. Скульптори  працюють на роботами на території ДЮСШ «Зміна».

Скульптури будуть розміщені на бульварі Олександрійському  з метою створення в місті куточків відпочинку, покращення вигляду бульвару, а також задля формування позитивного іміджу Білої Церкви як регіону з унікальними туристичними можливостями на міжнародному та вітчизняному туристичному ринках, стимулювання інвестиційної привабливості міста.

Отож, аби урочисто відкрити новостворені витвори сучасного мистецтва в рамках фестивалю «Міжнародний симпозіум скульптури» на бульварі та створити зручні мови для відвідувачів, було прийнято рішення, тимчасово, 31 травня 2019 року, в період з 16.00 до 22.00 год. обмежити рух транспортних засобів на території між зеленою зоною бульвару в районі перехрестя бульвару Олександрійського та вулиці В’ячеслава Чорновола. Рух бульваром Олександрійським в обидві сторони перекриватися не буде.

За матеріалами сайту БМР

Прочитано 3106 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео