Убили людину і далі гуляють по місту

  • Середа, жовт. 31 2018
  • Автор 

Білу Церкву схолихнула новина, яку опублікував на сторінці Facebook начальник Білоцерківської поліції Геннадій Мельниченко.

У місті Біла Церква підлітки забили до смерті безхатченка та підозрюються в грабежах, угоні авто та інших злочинах. Все це вчинили юнаки 15-17 років. 

"Близько третьої години ночі 15-ти та 16-річний товариші знаходилися поблизу парку відпочинку. В напівзруйнованій споруді вони помітили чоловіка без постійного місця проживання. Як з’ясувалося згодом, 50-річний потерпілий облаштував там нічліг. Юнаки по черзі, з особливою жорстокістю били безхатченка руками і ногами, потім цеглою. Насамкінець забрали дріб’язок – милостиню за день та зникли. За деякий час чоловік помер.

Наступний злочин трапився пізно ввечері під час побачення. 25-річний житель Білої Церкви зустрів біля будинку кохану, подарував букет квітів, в руках у нього був «Макбук». За цим з майданчику спостерігали 16-річний фігурант разом із старшим товаришем. Підлітки напали на молодого чоловіка, нанесли йому тілесні ушкодження та відібрали дорогий гаджет. Наостанок один із зловмисників підійшов до дівчини і вирвав з рук букет.
Після скоєння цього злочину неповнолітніх і затримали поліцейські.

Слід зазначити, що 16-річний хлопець обґрунтовано підозрюється у скоєних незаконних заволодіннях транспортними засобами на території міста Біла_Церква та пограбуванні 50-річного чоловіка, у якого серед вулиці було відібрано мобільний телефон та золотий ланцюжок з хрестиком", - йдеться у повідомленні Геннадія Мельниченка. 

За кожним фактом вчинення неповнолітніми злочинів поліція відкрила кримінальні провадження. Тривають досудові розслідування, проводяться відповідні експертизи. Правоохоронці перевіряють хлопців на причетність до скоєння інших злочинів.

Та вражає найбільше інше - рішення суду. Так, за вбивство безхатька судом обрано таку міру запобіжного заходу: двоє старших – під домашнім арештом, 15-річного відпустили одразу після слухання...Тож, білоцерківці, будьте обережні, вбивці надалі гуляють містом!

Прочитано 4981 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео