Екс-заступника мера Геннадія Дикого запрошують до суду

  • Середа, бер. 22 2017
  • Автор 

На 27 березня відбудеться судовий розгляд справи Віктора Ярового, екс- заступника міського голови Білої Церкви. Активісти міста та Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем» закликають ЗМІ та небайдужих громадян відвідати залу Білоцерківського міськрайонного суду 27.03. о 12.00, аби забезпечити відкритий та чесний процес.

Нагадаємо, за результатами опрацювання матеріалів, наданих активістами Всеукраїнського руху  «Під контролем»,  прокуратура Київської області встановила, що Яровий В.П., будучи  заступником Білоцерківського міського голови, не передав в управління іншій особі належні йому корпоративні права у ТОВ «МЖК-БУД БЦ» у відведений законом строк  та залишався одноособовим засновником, власником та єдиним учасником із статутним капіталом 100% у вказаному Товаристві, чим порушив вимоги ст. 36 Закону України «Про запобігання корупції».

Працівниками Управління захисту економіки в Київської області відносно Ярового В.П. було складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 172-4 КУпАП «Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності». 

За матеріалами сайту Всеукраїнський рух проти політичної корупції "Під контролем"

Прочитано 3218 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео