У Білій Церкві з'явився пам'ятник Революції Гідності

  • П'ятниця, жовт. 28 2016
  • Автор 

Інтернет-видання облетіла новина про те, що у парку Слави в Білій Церкві спорудили пам'ятник Революції Гідності. Проте на карті України, яка є елементом скульптури, чомусь відсутній Крим. Де ж подівся Крим, хто автор композиції та за чиї кошти його споруджено, з'ясувовув кореспондент БЦ News.

Нині роботи над пам'ятником тривають. Кореспондет сайту застав на місці не лише робочих, але й автора композиції. Ним виявився місцевий журналіст, письменник, скульптор Олександр Виговський. Щоправда, він чомусь не охоче давав коментарі та навіть не зізнався, що він є автором композиції.

Пам'ятник має вигляд карти України на фоні якої зображено мітингувальників. Один них - із щитом, продірявленим кулями. На підніжжі надпис: "Борітеся - поборете". Територія Криму дійсно не приєднана до території України. Проте це такий авторський задум. Крим є. Просто він буде виглядати інакше. 

pamyat2

Відкриття пам'ятнику заплановане на 21 листопада 2016 року. А 29 жовтня у групі "Зміни Білу Церкву" автори ідеї розкажуть деталі створення пам'ятника, куди ж "приварять" Крим та хто дав гроші на втілення задуму. 

 

Прочитано 5045 раз
Опубліковано в Події

Коментарі  

Аліна
+2 #1 Аліна 08.11.2016, 15:23
такого убогого пам'ятника героям я за 2 роки бачу вперше. ще б з фольги зробили. шановна міська влада, не ганьбіться цим "творінням"

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео