Прокуратура спіймала податківців на оборудці в 33 млн. грн. та зберіганні наркотиків

  • Четвер, вер. 08 2016
  • Автор 

Прокуратурою Київської області проведено чергові обшуки у податковій інспекції, під час яких виявлено фінансові оборудки на суму понад 33 млн гривень.

Прокуратурою Київської області спільно з працівниками УВБ ГУ ДФС у Київській області 31.08.2016 та 02.09.2016 проведено обшуки у приміщенні однієї з податкових інспекцій ГУ ДФС в Київській області.

Також, обшуки проведено і в транспортних засобах фігурантів, під час яких виявлено та вилучено документи, а також  зброю та речовину, схожу на канабіс.  

Під час обшуків слідчими встановлено факти причетності службових осіб податкового органу до приховування фінансових оборудок суб’єкта підприємницької діяльності, яким сформовано фіктивний податковий кредит на суму більш ніж 33 млн гривень.

Дані слідчі дії проведені у межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

На даний час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення. 

Прес-служба

прокуратури Київської області

Прочитано 2976 раз
Опубліковано в Події

Коментарі  

Вадим
0 #1 Вадим 09.09.2016, 09:16
Це ж як спортивна рибалка - пыймали, паоказали і відпустили! В нашій країні можуть посадити на 10 років того хто вкрав в магазині плавлений сирок. А за 33 млн грн + наркота буде тривати 15 років слідство і не знайдуть винуватих. Показуйте в новинах кого піймали Прізвище, ім'я. Хоч люди будуть знати злодіїв.

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео