З початку року поліція Білої Церкви затримала 63 нетверезих водія

  • Вівторок, трав. 24 2016
  • Автор 

Білоцерківські поліцейські в рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» виявили 13 водіїв у стані сп’яніння

З початку року на Білоцерківщині працівниками поліції затримано 63 нетверезих водія. Керування автотранспортними засобами в стані сп’яніння є грубим порушенням правил дорожнього руху, за яке прийдеться відповідати у суді.

Після ліквідації Державтоінспекції функції забезпечення безпеки дорожнього руху покладено на Національну поліцію, працівники якої мають всі повноваження для зупинки автомототранспорту для здійснення перевірки водіїв, ст.23 Закону України «про Національну поліцію», у тому числі і на факт вживання алкоголю та наркотиків. Правоохоронцями Білої Церкви проводяться повсякденні заходи з виявлення водіїв транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння та профілактикиіпопередження  дорожньо-транспортного травматизму.

З початку цього року Білоцерківськими поліцейськими виявлено 63 адміністративних правопорушення водіями, які керували транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Тільки в рамкам «Тижня безпеки дорожнього руху» у місті Біла Церква та Білоцерківському районі, завдяки проведенню посилених профілактичних заходів на дорогах, було виявлено 13 водіїв, які керували автомобілем в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, із них шестеро були зупинені цими вихідними.

На всіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ч.1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, рішення по яким буде приймати суд.

Звертаючись до водіїв хочу зауважити про те, що сівши за кермо автомобіля, мотоцикла, скутера чи велосипеда напідпитку, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху, як водіїв так і пішоходів, - зазначив начальник Білоцерківського відділу поліції Сергій Возненко.

Білоцерківський відділ поліції

 ГУ Національної поліції в Київській області

 

Прочитано 1962 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео