У с. Пищики від отруєння чадним газом загинула сім'я

  • Понеділок, січ. 04 2016
  • Автор 

Майже кожного дня у Київській області трапляються випадки отруєння чадним газом. Про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції заступник начальник Білоцерківського районного відділу Головного управління ДСНС України у Київській області Андрій Стадник.

Так, 4 січня о 00:20 до дитячої лікарні було госпіталізовано двох дітей 2006 р.н. та 2015 р.н., а їх матір 1977 р.н. - у реанімацію МЛ №1 з діагнозом отруєння чадним газом.  Попередня причина: був непрочищений димохід і дим з каміна пішов в кімнату.

4 січня о 01:55 на пульт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира надійшло повідомлення про отруєння газом чотирьох осіб за адресою: Сквирський район, с. Пищики, вул. Перемоги. По прибуттю на місце події слідчо-оперативної групи Сквирського відділу поліції та співробітника ДСНС було встановлено, що у веранді приватного житлового будинку без ознак життя знаходяться троє громадян (1956 р.н., 1953 р.н.,1974 р.н.) та дитина (2011 р.н.).

В будинку відчувався різкий запах природного газу. Тіла загиблих виявлено біля дверей веранди, де знаходились газова плитка та газовий котел. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Тіла загиблих направлені на судово-медичну експертизу.

Прочитано 3372 раз
Опубліковано в Події
Теги

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео