Під Білою Церквою сталося тяжке ДТП. Загинуло 4 людей

  • П'ятниця, вер. 18 2015
  • Автор 

У дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі Біла Церква-Узинзагинула жінка-водій і пасажир, татяжко травмованічотири чоловіки.

Вранці на автодорозі Біла Церква-Узин сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів.

У наслідок аварії, двоє людей загинули на місці, а четверо чоловіків отримали тяжкі травми і, наразі, перебувають у реанімаційному відділені Білоцерківської міської лікарні. 18 вересня о 07:30 годині ранку до чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Біла Церква-Узин сталася дорожньо-транспортна пригода, є потерпілі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції, працівники Державтоінспекції та експерти-криміналісти. Встановлено, що учасниками ДТП стали три автомобілі, двоє із яких рухались у напрямку м. Біла Церква, третій у напрямку м. Узин. Водій автомобіля марки «Ваз-2110» розповів, що він із дружиною та матір’ю їхали до Білої Церкви, коли раптово сталося невелике зіткнення із зустрічним транспортом. Від поштовху автомобіль з’їхав із дороги в кювет. Водій та пасажири не постраждали.

А от, при лобовому зіткненні двох інших автомобілів, сталася непоправима трагедія – 36-річна жінка-водійавтомобіля марки «Chery QQ», що рухався у напрямку м. Узин, та 51-річний чоловік-пасажир, від отриманих травм, померли на місці аварії. Водія та троє пасажирів автомобіля марки «Chevrolet Lacetti», що рухався у напрямку м. Біла Церква, із дуже тяжкими травмами каретами «швидкої» було доправлено до міської лікарні.

Наразі, травмовані перебувають в реанімаційному відділенні – лікарі борються за їх життя.

Відділом розслідування ДТП слідчого Управління ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Проводиться досудове розслідування.

Звертаємось до всіх, хто став очевидцем події, яка сталася 18 вересня 2015 року о 07:30 год. на автодорозі Біла Церква-Узин, зателефонувати, безпосередньо, слідчому Олександру Щавінському за номером телефону 096-963-17-13 або за номером чергової частини міліції 102.

Ваша інформація допоможе встановити перебіг події в момент зіткнення автомобілів.

 

Прочитано 4632 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео