У Білій Церкві відбувся правовий семінар

  • П'ятниця, квіт. 10 2015
  • Автор 

9 квітня 2015 року з ініціативи та за участю представників Київської територіальної організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у м. Біла Церква відбувся семінар з правової освіти. На семінарі були розглянуті  питання, які найбільше хвилюють мешканців міста та області, а саме: сутність та очікувані наслідки від боротьби з корупцією, особливості оформлення субсидій з 1 травня 2015 року, порядок оформлення спадщини за законом та за заповітом, діяльність громадських організацій та самоорганізація населення.

В Білій Церкві пройшов правовий семінар від БПП Солідарність

Перед учасниками семінару виступили член партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», уповноважений представник Київської територіальної організації Геннадій Джегур, юрист приймальні Вадим Тимошенко, заступник начальника управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради Тетяна Велігорська, лідер громадської організації «Центр Громадського розвитку» Олександр Чорний. Виступаючі дали детальні роз’яснення з питань, що були внесені до порядку денного, відповіли на чисельні запитання присутніх.

IMG 5256 новый размер

Білоцерківці, які взяли участь у семінарі, наголосили, що подібні зустрічі доцільно зробит ирегулярними і запропонували до розгляду питання, які, на їхню думку, є не менш актуальними.

Прочитано 2696 раз
Опубліковано в Події
Теги

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео