Міліція Білої Церкви закликає здати зброю добровільно

  • П'ятниця, квіт. 03 2015
  • Автор 

Білоцерківський міськвідділ міліції нагадує, що нині проводяться заходи щодо добровільної здачі зброї

Дозвільна система Білоцерківського МВ (з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району) ГУМВС України в Київській області роз’яснює, що у відповідності з діючим законодавством, добровільна здача вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та засоби їх ініціювання, звільняє громадян від кримінальної та адміністративної відповідальності за незаконне збереження.

Доводимо до відома громадян, що за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Для отримання інформації щодо порядку здачі зброї та отримання дозволу на її зберігання, звертайтесь до працівників дозвільної системи Білоцерківського МВ (з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району ) ГУМВС України в Київській області ) за телефоном 5-95-41 або до чергової частини за № 102.

Адреса дозвільної системи Білоцерківського МВ ( з обслуговування м. Біла церква та білоцерківського району ) ГУМВС України в Київській області): м. Біла церква, вул. Шолом – Алейхема, 96.

Наталія Синєок,

Білоцерківський МВ ГУМВС України

в Київській області

Прочитано 4306 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео