16 лютого відновлюється очна форма навчання в школах

  • Вівторок, лют. 15 2022
  • Автор 

15 лютого відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, під час якого було ухвалено рішення  про відновлення очної форми організації освітнього процесу в закладах освіти Білоцерківської міської територіальної громади з 16 лютого 2022 року.

Підставою стало аналіз статистичної інформації щодо захворюваності серед дітей та педагогів. Як доповів начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик із 332 класів початкової освіти лише 27 – на карантині, більшість яких з школи №17 (початкова ланка даної школи перебуватиме на карантині до кінця поточного тижня).  Середні та старші класи не перебували у навчальних закладах, тому контакту із потенційними хворими не мали.

Із 1600 вчителів на лікарняному перебувають 122 особи, це становить 5-7% й дозволить у нормальному режимі проводити навчальний процес.

Міський голова Геннадій Дикий зауважив, що у разі виникнення масового захворювання у окремих класах, навчальними закладами будуть прийматися рішення щодо переведення на карантин таких класів, при цьому навчальні заклади функціонуватимуть у звичному режимі.

Отож, заклади загальної середньої освіти, заклади позашкільної освіти, школи мистецтв, дитячо-юнацькі спортивні школи Білоцерківської міської територіальної громади всіх типів і форм власності з 00 год. 00 хв. 16 лютого 2022 року мають відновити  організацію освітнього процесу за очною формою навчання для здобувачів освіти 5-11 класів із дотриманням вимог протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, що 28 січня ц.р., через стрімке збільшення рівня захворюваності населення Білоцерківської міської територіальної громади, у тому числі серед учнів та вчителів на гострі респіраторні захворювання та респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 учні 5-11 класів навчалися за дистанційною формою навчання.

За матеріалами сайту БМР

Прочитано 1799 раз
Опубліковано в Освіта

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео