У Білій Церкві відкривається школа з поглибленим вивченням IT та іноземних мов

  • Понеділок, серп. 09 2021
  • Автор 

IT STEP School – це частина великої родини Комп'ютерної Академії «IT STEP», яка відома далеко за межами України. IT STEP - це 136 000 випускників, 65 000 студентів, 22 країни та 105 філій, 4 університети та 14 інноваційних шкіл!

Дотепер діти відвідували комп’ютерну академію у рамках позашкільної освіти. Та цього року у Білій Церкві з’явився новий проект – у вигляді загальноосвітньої школи.

Приватна школа нового покоління IT STEP School – це якраз та школа нового формату, яка розвиватиме і навчатиме дітей завдяки сучасним методам і послуговуючись найкращим європейським досвідом.

"Досвід показує, що 90% шкільних знань забуваються у дорослому віці. А останні 10% ніяк не допомагають у працевлаштуванні. Саме тому в програмі IT STEP School робиться акцент на розвитку незамінних якостей сучасної людини - розвитку мислення, Soft Skills, бізнес-навичок і поглибленому вивченні іноземних мов та IT –технологій", - підкреслюють розробники.

В IT STEP School за кожним учнем буде закріплений індивідуальний комп'ютер, а також обладнають сучасну лабораторію фізики і хімії. Учням не потрібно буде тягнути портфелі з важкими підручниками, а батькам - перевіряти домашні завдання, адже їх просто не буде. Та й стежити за успіхами дитини можна буде онлайн - за допомогою електронного сервісу аналітики відвідування та успішності MyStat.

"Унікальна концепція інтегрованих уроків дає можливість щодня застосовувати практичні знання, отримані на одному предметі, в рамках іншого. Знання з фізики застосовуються в робототехніці. Математики - в програмуванні. Географії - в 3D дизайні, - пояснюють в школі. Все це дозволяє IT STEP SCHOOL викладати стандартні шкільні предмети на якісно новому рівні з дотриманням вимог Міністерства освіти і науки".

IT STEP SCHOOL вже успішно функціонує в 14 містах України. За цей час програма школи показала, як технології можуть змінити процес навчання.
Набір до школи у Білій Церкві ще відкритий. Дізнатися більше та зареєструвати дитину можна онлайн.

Або звернувшись до приймальні Академії IT STEP:

б. Олександрійський 52а/1а
(067) 382-37-80

(073) 797-89-63

(095) 262-44-34

 

 

 

Прочитано 1054 раз
Опубліковано в Освіта

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео