Вступ до магістратури-2021: відповіді на найпоширеніші запитання

  • Вівторок, трав. 11 2021
  • Автор 

Для вступників до магістратури, які складають ЄВІ/ЄВФФ, прийом заяв та документів розпочнеться 15 липня. Водночас для осіб, які не складають ЄВІ/ЄФВВ, прийом документів стартує 22 червня.

Який комплект документів потрібно подавати до приймальної комісії, чи можна вступити на магістра за іншою спеціальністю, ніж закінчив бакалавра, коли завершується прийом заяв – відповіді на ці та інші питання абітурієнтів вже опубліковано в розділі "Поширені запитання-відповіді про вступ-2021”.

“Майбутні магістри активно готуються до початку вступної кампанії та цікавляться, як подати документи у період карантинних обмежень, чи можна вступити на магістра за іншою спеціальністю, ніж закінчив бакалавра. Ми намагаємося зробити процес вступу прозорим та зрозумілим кожному. Тому, як і кожного року, відповіді на найпоширеніші запитання зібрали у відповідному розділі офіційного сайту МОН”, – зазначив заступник Міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Андрій Вітренко.

З-поміж запитань, на які є відповіді у розділі:

  • коли та як подати документи на магістра;
  • чи обов'язковими є додаткові фахові випробування під час вступу за неспорідненою спеціальністю;
  • чи можна вступати на магістра в інший виш, а не той, де отримав бакалавра;
  • коли та де перевірити, чи вступив я до магістратури.

Зазначимо, реєстрація електронних кабінетів вступників розпочинається 1 липня.

Нагадаємо, реєстрація вступників, які планують складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра триватиме до 18:00 3 червня.

Урядовий портал

Прочитано 689 раз
Опубліковано в Освіта

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео