4 червня розпочнуть роботу літні пришкільні табори

  • Понеділок, трав. 28 2018
  • Автор 

В 2018 році на базі закладів загальної середньої освіти з 04 по 21 червня  будуть працювати 10 пришкільних та 4 літніх мовних табори.

Для учнів 1-5 класів будуть працювати пришкільні табори на базі загальноосвітніх шкіл № 3, 4, 5, 20,22, БНВО «ЗОШ №15 – ДЮСОК». В першу чергу до відпочинку в цих таборах залучені діти-сироти і діти позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, батьки яких є учасниками АТО, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти, які були переміщені з тимчасово окупованої території України.

Для лідерів учнівського самоврядування працюватиме  табір «Успішний крок» на базі Білоцерківської гімназії №2. На відпочинок у цей табір запрошені 22 учні із Попаснянського району Луганської області.

Для юних спортсменів працюватиме спортивний табір на базі БЗШ №18, ДЮСШ №1 та ДЮСШ №2.

Юні науковці, члени Малої академії наук відпочиватимуть в літній інтелектуальній школі на базі БНВО «Ліцей-МАН».

В БНВО «Звитяга» буде працювати військово-спортивний табір.

Літні мовні табори з вивчення англійської мови будуть працювати на базі БСШ №9, БВНО «Перша білоцерківська гімназія» та Білоцерківського колегіуму.

На базі БСШ №1 з поглибленим вивчення слав’янських мов працюватиме літній мовний табір з вивчення польської та болгарської мови.

Управління освіти і науки БМР

Прочитано 1381 раз
Опубліковано в Освіта

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео