Середа, серп. 05 2020

Кавуни – цінний харчовий продукт, що містить значну кількість корисних речовин. Він має цілющу дію при хворобах печінки, жовчного міхура, нирок і сечовивідних шляхів. Однак зробити кавун чи дині небезпечними для здоров’я можуть як неправильні умови їх вирощування, транспортування, зберігання і споживання, так і порушення правил торгівлі ними.

Середа, серп. 05 2020

Правила використання засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) у літню пору такі ж, як і в будь-яку іншу. Захисну маску слід змінювати, якщо на неї потрапили біологічні рідини або вона стала вологою. Влітку це відбувається частіше. Це ж стосується і використання респіратора. Вірус SARS-CoV-2 не розмножується на поверхні маски але може зберігатися на ній деякий час.

Понеділок, лип. 20 2020

Які змії у нас водяться, як уникнути небезпеки при зустрічі з отруйними зміями, і головне – як надати допомогу при укусі? Про це дана корисна інформація.

Середа, лип. 15 2020

Ботулізм – важке і небезпечне токсико-інфекційне захворювання, уражається насамперед нервова система аж до м'язового і дихального паралічу. Винуватець виникнення ботулізму – токсин, що виробляється клостридіями. Джерелом зараження ботулізмом є продукти харчування (в які потрапили спори клостридій), серед яких і домашні заготовки тривалого зберігання (консерви) – їжа, яку більшість з нас вважає найбезпечнішою. Ми зібрали кілька порад від фахівців, які здатні урятувати життя.

Вівторок, лип. 14 2020

Вірусний гепатит А часто називають хворобою Боткіна, або ж вірусним гепатитом А. Це гостре інфекційне захворювання. Хвороба  відома також як жовтяниця, адже одним із її проявів може бути пожовтіння рогівки очей.

П'ятниця, лип. 03 2020

За словами Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, урядовою командою було підготовлено низку рішень, які стосуються покращень у медичній сфері.

Сторінка 16 з 54

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео