В Білій Церкві встановлять почесні дошки на честь загиблих учасників АТО

  • Середа, лют. 11 2015
  • Автор 

10 лютого на засіданні виконавчого комітету Білоцерківської міської ради ухвалили рішення  про встановлення меморіальних дошок на честь випускників білоцерківських загальноосвітніх навчальних закладів, що загинули за незалежність України та виділили ділянку землі для поховань загиблих учасників АТО на кладовищі "Сухий Яр".

Зокрема,  на честь Сергія Павлуші - на фасаді Білоцерківського  професійно-технічного училища ім. П.Поповича; на честь Ігоря Каплуненка - на фасаді Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№ 6; на честь Руслана Григора - на фасаді Білоцерківського  навчально-виховного об’єднання «Перша гімназія – школа першого ступеня»; на честь Сергія Чопа -  на фасаді Білоцерківської загальноосвітньої школи   І-ІІІ ст. № 5.

Також члени виконкому ухвалили рішення про відведення сектора для почесних поховань на центральній алеї кладовища «Сухий Яр» площею 1500 м² . Поховання загиблого (померлого) учасника антитерористичної операції на «Алеї Слави» проводиться за згодою близьких (рідних) загиблого (померлого) на підставі поданої заяви. Утримання могил і пам’ятників, що розташовані в секторі для почесних поховань проводитиметься КП «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг» за рахунок коштів міського бюджету. 

За матеріалами сайту Білоцерківської міської ради

Прочитано 3853 раз
Опубліковано в Влада
Теги

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео