В 2014 році до міської влади звернулося близько 8000 білоцерківців

  • Середа, січ. 28 2015
  • Автор 

27 січня на засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради заслухали звіт про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до міської влади в 2014 році.

За весь рік до виконавчого комітету міської ради  надійшло 3399 індивідуальних та колективних письмових звернень, що на 774 звернення більше,  ніж в  2013 році.   Враховуючи, що під частиною звернень було 20 і більше підписів, то всього до виконавчого комітету звернулося близько 8000 мешканців.

На особистих прийомах у міського голови та його заступників побувало 577 мешканців міста, що на 148 громадян менше, ніж в 2013 році. Зокрема, на прийомах міського голови побувало  382 мешканця міста. Зареєстровано та опрацьовано 703 звернення на електронну адресу  «Урядової гарячої лінії». 

В 2014 році до виконавчого комітету  надійшло 175 запитів на отримання публічної інформації. На телефонну «гарячу лінію» виконавчого комітету  надійшло 146 звернень. Найбільше звернень надходило з питань соціального захисту, житлово-комунального господарства, земельних відносин та житлової політики.

Так, в порівнянні із 2013 роком надійшло звернень:

Найменування питання

Кількість звернень

2014 рік

2013 рік

Соціальний захист

1581

875

Житлово-комунальне господарство

1185

1271

Земельні відносини

878

350

Житлова політика

304

422

Транспорт

88

68

Праця і заробітна плата

16

74

В 2014 році було проведено 9 зустрічей міського голови із жителями міста, які відвідало близько 4000 громадян.

Звернення таких категорій населення, як інваліди Великої Вітчизняної війни, жінки яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня» розглядалися в першу чергу і особисто міським головою. Також розглядаються особисто міським головою колективні звернення жителів міста.

Постійно проводяться засідання постійно діючих комісій з питань розгляду звернень громадян. Так, протягом 2014 року було проведено 12 засідань робочої групи з питань нарахування матеріальної допомоги по програмі «Турбота» та 42 засідання постійної комісії  з питань ефективного використання земель всіх форм власності.

З метою оперативного інформування жителів міста по вирішенню  питань щодо звернень  громадян міським головою, заступниками міського голови, посадовими особами місцевого самоврядування було проведено 24 прес-конференції та 28 зустрічей із представниками міських ЗМІ. За звітний період було проведено 7 перевірок щодо стану роботи із зверненнями громадян та виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» у відділах та управліннях  Білоцерківської міської ради.

Продовжує працювати  юридична консультація, що створена на базі юридичного факультету Білоцерківського національного аграрного університету, яка надає безкоштовні консультації жителям міста.

За матеріалами сайту Білоцерківської міської ради

P.S. Більш детально про зміст звернень мешканців Білої Церкви БЦ News писав у попередній публікації

Прочитано 3151 раз
Опубліковано в Влада

Коментарі  

Николай
0 #1 Николай 29.01.2015, 15:10
На счет ЖКХ то мер вам открытым текстом говорит что это ваша частная собственность разбирайтесь с ней сами. И действительно, причем тут он? Если у вас ломается автомобиль или холодильник, вы что к меру бежите? Или до вас не доходит что постоянно говорит вам городской голова? Ну изберите другого мера, он вам скажет тоже самое: отказывайтесь от своей частной собственности в пользу городского совета тогда будет о чем говорить дальше. Вы с частью 2 статьи 382 Гражданского кодекса Украины знакомы, ребята, то какие претензии?!
На счет юридической консультации юридической клиники, ну об этом говорить не серьезно. Студенты это не те люди которые имеют достаточную квалификацию и время подобным заниматься. Тем более на фоне того что наши профессиональны е адвокаты полные профаны, даже те кто надувается от своей значимости.

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео