Білоцерківська міліція накрила ще один ігровий зал

  • П'ятниця, груд. 05 2014
  • Автор 

До оперативників надійшла інформація про те, що в орендованому приміщенні, функціонує зал ігрових автоматів. Для перевірки інформації працівники міліції кілька днів наглядали за вказаним закладом і зібрали докази, що підтвердили існування нелегального бізнесу. В орендованому приміщенні організували добре замаскований інтерактивний клуб, у якому громадянам надавали послуги грального бізнесу.

Жодних вивісок на приміщенні не було, гравці потрапляли всередину лише за попередньою домовленістю з персоналом, де їм за відповідну плату давали можливість пограти в азартні ігри. У ході санкціонованого обшуку в приміщенні, правоохоронці виявили 18 гральних автоматів та інтернет-сервер у робочому стані за допомогою яких надавались послуги в сфері грального бізнесу. Все нелегальне обладнання було вилучено.

Начальник Білоцерківського міськвідділу міліції Сергій Рудюк попереджає про відповідальність за діяльність у сфері нелегального грального бізнесу. Громадяни також повинні розуміти, що незаконною є не тільки організація грального бізнесу, але й участь в азартних іграх. Тож будьте свідомими, відповідальними та повідомляйте в правоохоронні органи, якщо маєте інформацію про діяльність підпільних гральних закладів.

На даний час триває досудове розслідування. Вживаються заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до організації діяльності грального залу. Цей факт був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 (заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Наталія Синєок,

Білоцерківського МВ ГУМВС України

в Київській області

Прочитано 2807 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео