"Самопоміч" в Білій Церкві запрошує на юридичну консультацію

  • П'ятниця, жовт. 17 2014
  • Автор 

На минулому тижні ГО «Самопоміч» провела чергову юридичну консультацію. За словами юриста приймальні Миколи Крутоуса найбільше людей цікавлять питання стягнення заборгованості по зарплаті і порядок роботи державної виконавчої служби, оформлення спадщини та розірвання шлюбу, розмежування земельних ділянок, оформлення посвідчень для учасників АТО, пільги по комунальним послугам тощо. БЦ News побувала на одному із таких прийомів.

До приймальні «Самопомочі» в Білій Церкві завітав мешканець Білої Церкви, який хотів дізнатися про те, як можна успадкувати батьківську хату. Йому пояснили сам порядок оформлення спадщини, а також яка частка дістанеться зі спільного майна саме йому, а скільки його братам і сестрам.

Михайло Крутоус  розповів, що коли приходить відвідувач, то заводять картку, де вказують ПІБ громадянина і з якого питання звертався, а також яку саме консультацію надали.   

То ж всі охочі можуть завітати до офісу "Самопомочі" кожного дня за адресою: м.Біла Церква, вул. Гординського, 24, кім.210. Відповідальний секретар – Юлія Мотвіцька. Отримати юридичну консультацію можна по понеділкам, середам та п’ятницям з 14 до 16:00 з будь–яких юридичних питань.

Прочитано 4296 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео