Біла Церква вийшла на спільну молитву

  • Четвер, серп. 28 2014
  • Автор 

Сьогодні, 28 серпня, на площі біля міськвиконкому пройшов спільний молебень представників всіх християнських конфесій за Україну. І хоча під час події кілька разів йшов дощ, люди не розходилися. Така спільна молитва за мир буде проводитися щочетверга, о 18:00.

Про те, що спільна молитва за мир і спокій в Україні, буде проводитися біля міської ради сьогодні було анонсовано ще 22 серпня. Дата вибрана не випадково. 28 серпня весь християнський світ згадує Успіння Пресвятої Богородиці, день коли Божа Матір покинула цей світ. В народі його ще називають третім, горіховим Спасом або Першою Пречистою.

molytv-1

Проте організатори, а це благодійний фонд «Білоцерківець», представники церков та міська влада, і гадки не мали, що саме сьогодні російські військові вже не приховуючи цього, відкрито і зухвало, вторгнуться в нашу країну. Вдень президент Петро Порошенко відразу на летовищі звернувся до українців, зауваживши, що в такий момент він мусить перервати свій візит до Туреччини і вести переговори зі світовою спільнотою аби негайно виробити спільні дії.

molyt-2

То ж білоцерківців на молебень прийшло чимало. Ті, хто не воює, мусить хоча б молитвою помогти своїй країні. На сцені зібралися представники православних церков Київського і Московського патріархатів, греко-католицькі священники та пастори протестантських течій. Зі вступним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Микола Антонюк. 

molytv-3

Дощ кілька разів вщухав і на небі з'являлась веселка, хтось із виступаючих сказав, що це знак, адже в Біблії сказано, що коли Ной вийшов з ковчега, Бог пообіцяв йому більше не насилати не землю потопу, а символом цієї обіцянки стала веселка на небі...Можливо, ця веселка над Білої Церквою теж свідчить про те, що скоро кількість російських найманців, що затопила вже весь схід країни, скінчиться і над нами засяє веселка миру? 

Прочитано 3263 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео