Ворог розпочав інформаційну війну в Білій Церкві

  • Субота, лип. 19 2014
  • Автор 

Шановні мешканці міста та району!

На цей час противник застосував неординарні кроки в великому масштабі. В місті почалася інформаційна війна проти 72 ОМБР. Противник ударив в найбільш слабке місце – тил. Вдарив підло і цинічно: по матерям, дружинам, сестрам військовослужбовців 72 ОМБР. Хлопцям на передовій важко, а тепер ще тяжче, так як в них в тилу розгорнулася війна. Певна група людей на білоцерківських форумах і соціальних мережах розповсюджують брехливу інформацію про становище бригади, тим самим сіючи паніку і хаос, жах у рідних і близьких.

Військовослужбовці 72 ОМБР в більшості своїй готові стояти до кінця, але ми розуміємо, що йде справжня війна, де є місце і героям, і дезертирам, і зрадникам. Дезертири, на превеликий жаль, є і у нас в частині. Вони дають брехливі відомості ЗМІ. Ви зобов’язані вірити, що ваші рідні і близькі повернуться живими і здоровими. Підтримайте їх у важку хвилину своєю вірою в їх перемогу. Не варто втягуватися в паніку і сіяти хаос, не робіть поспішних висновків, аналізуйте інформацію із соцмереж. Списки загиблих не приховуються, по можливості викладаються в соціальних мережах та ЗМІ, щоб всі пам’ятали своїх героїв. Також на КПП 5 майданчика в кімнаті відвідувачів знаходиться куточок пам’яті, до якого ви можете принести квіти і свічки. Не піддавайтеся паніці, якщо у вашої близької людини відключений мобільний телефон, не штурмуйте КПП частини, бо ви тим самим відволікаєте від виконання бойових завдань, як на передовій, так і в тилу. Як ви знаєте, мобільний зв'язок може прослуховуватися і пеленгуватися, а вся інформація про кількість техніки, військових, місця дислокації частин з телефонної розмови  може бути використана проти військовослужбовця бригади.

Інформація про масові жертви в бригаді не відповідає дійсності, інформація про те, що з району виконання бойових завдань особистим складом бригади зник в невідомому напрямку командир бригади полковник Грищенко не відповідає дійсності. Інформація про те, що командир 2 батальйону Драпатий пропонує здатися особистому складу батальйону і про те, що кинув підрозділ, не відповідає дійсності.

Велике прохання: якщо до вас підходять незнайомі люди і просять номер телефону вашого військовослужбовця, який знаходиться в районі виконання бойових завдань з запевненнями що нададуть допомогу йому, знайте, - в більшості випадків номер телефону вашого бійця опиниться в руках терористів.

Ведення інформаційної війни, направленої на дестабілізацію суспільної думки і нагнітання паніки, - все це робота нашого супротивника. Якщо ви знаєте людей, що розповсюджують такі дані, прохання повідомляти командуванню 72 ОМБР для подальшого розслідування їх дій компетентними органами.

Ми не можемо знати, який підлий план на завтра приготував наш супротивник. Ми сподіваємось на вашу підтримку  і розуміння в цю важку хвилину.

Слава Україні! Слава Героям!

Анатолій Штефан, військовослужбовець 72-ї бригади

Прочитано 4878 раз
Опубліковано в Громада

Коментарі  

валюша
+2 #1 валюша 21.07.2014, 19:57
До Грищенка ще питань та й питань.Хто харчував *тітушок*зимою у Маріїнівському парку,чиї стояли там палатки?Всі про це знають.Чому бригада опинилась в оточенні?

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео