На залізчничному переїзді в Білій Церкві зіткнулися автомобіль і потяг

  • П'ятниця, трав. 30 2014
  • Автор 

Сьогодні, о 1.30 годині, до чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції по лінії 102 надійшло повідомлення про те, по вулиці Петра Запорожця на регульованому залізничному переїзді сталося зіткнення товарного потягу та автомобіля «Мерседес Віто», в результаті чого троє осіб загинули, а п’ятеро отримали тілесні ушкодження різного ступеню.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що водій, керуючи автомобілем марки «Мерседес Віто», порушив Правила дорожнього руху України та виїхав на регульований залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора, де зіткнувся з вантажним потягом, який в це час рухався в напрямку станції Миронівка. В момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди в салоні автомобіля перебували водій та сім пасажирів, двоє з яких від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці, а ще один помер в реанімаційному відділенні Білоцерківської міської лікарні №2. Водій та три пасажири автівки отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості і були доставлені до міської лікарні. З пасажирів лише одна жінка не зазнала значних травм та відмовилася від госпіталізації. 

PM711image004

Наразі слідчим відділом лінійного відділу станції Фастів відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове слідство триває.

Прес-служба Білоцерківського МВ ГУМВС в Київській області 

 

 

 

Прочитано 2995 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео