В Білій Церкві дитину викинули з 6 поверху, бо заважала розважатися

  • Четвер, трав. 29 2014
  • Автор 

28 травня близько 22 години 20 хвилин до Білоцерківського міськвідділу міліції зателефонувала жінка, яка повідомила про те, що біля будинку на вулиці Павліченко у місті Біла Церква знаходиться дитина без догляду батьків і голосно плаче. На місце події було направлено групу швидкого реагування міськвідділу.

За лічені хвилини міліціонери прибули на місце події та намагалися вияснити, що трапилося. Восьмирічна дівчинка лежала на землі і через плач промовляла: «Болить спинка». Ледве розмовляючи сказала, що її викинув з балкону дядя, якого вона знає. Відразу приїхала і карета швидкої допомоги, лікарі оглянули дитину та забрали до Київської обласної дитячої лікарні.

На момент приїзду слідчо-оперативної групи, правоохоронці працювали на місці, шукали того «дядю», який викинув дитину із вікна. З шостого поверху цього ж будинку, звідки і викинули дитину, лунав жіночий крик, на який міліціонери відразу ж зреагували та піднялися до квартири. Двері відчинив чоловік у сильному алкогольному сп’янінні та на запитання правоохоронців хто викинув дитину, він безбоязно відповів, що це зробив він. Як виявилося, у квартирі окрім чоловіка проживає і жінка, крики якої і було чути. Під час бесіди із співмешканцями було встановлено, що мати восьмирічної дівчинки знаходилася на стаціонарному лікуванні у одній із лікарень міста та попросила їх доглянути за дитиною. Тимчасово приглядаючі вели легковажне життя та й не проти були докластися до чарки. Вживання спиртного й стало причиною чергового скандалу, свідком якого стала беззахисна дівчинка, яка своєю присутністю викликала роздратованість у чоловіка. Саме через неї і почалася сварка. В хід пішли образливі слова, а потім господар, не дивлячись, що це маленька незахищена дитина, схопив її та викинув через вікно балкону шостого поверху. Зі слів сусідів, сварки та бійки – звичне явище для цієї пари.

Відносно затриманого 51-річного місцевого мешканця порушено кримінальне провадження за п.2 ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі. Досудове слідство триває.

Наталія Синєок, інспекторсектору зв’язків з громадськості

Білоцерківського міськвідділу міліції

P.S. "О 22:35 до нас бригадою екстренної медичної допомоги була доставлена дитинка 8-річного віку з важкими травмами. У дівчинки на теперішній час є пепелом кісток тазу, переломи верхніх кінцівок, закрита черепно-мозкова травма, забій внутрішніх органів живота. Стан дитини тяжкий. Її оглянули всі спеціалісти і зроблені всі необхідні додаткові методи обстеження. Прогноз робити поки що неможливо", - сказала Оксана Шкапа, в.о. заступника головного лікаря КЗ КОР "Київська обласна дитяча лікарня №2". Детальніше тут

 

Прочитано 5157 раз
Опубліковано в Події

Коментарі  

Шума
0 #1 Шума 17.06.2014, 18:49
Є новини про динаміку стану дівчинки?

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео