Чому Таращанський масив лишився без води?

  • П'ятниця, квіт. 13 2018
  • Автор 

Учора, 12 квітня, після 14:00 мешканці масиву Таращанського помітили, що у кранах відсутнє водопостачання. Виявилося, що біля будинків 1 Піщана, 78, 80 стався прорив водопровідної мережі діаметром 500 мм, що потребував заміни задвижки. 

За словами технічного директора ТОВ "Білоцерківвода" Олексія Пахольчука, аварійні бригади працювали всю ніч, о 7 ранку завершили роботи, після чого почали поступово пускати воду. При цьому мешканців попередили, що можливе тимчасове погіршення якості води. Дійсно, до редакції звернулася мешканка буд. Східна, 14, яка стверджує, що вранці у їх будинку пішла іржава вода. За словами працівників диспетчерської служби, передбачити таку ситуацію наперед вони не можуть. При подачі води на масив Таращанський, труби промивали через гідранти, тому вода на масиві була відносно чиста, хоча подавалася під невеликим напором. А ось на Східній унаслідок гідроудару пішла вода з іржею. На місце скарги вже виїхала аварійна бригада ТОВ "Білоцерківвода".

Мешканці також цікавляться, чому масив Таращанський не забезпечили водою з бочки на час аварії. У диспетчерській службі пояснили, що така практика у них є, але бочка потребує хлорування, а також потрібно провести аналіз води, яку везуть у цій бочці. А тому бочку не привозили. Як наслідок, на масиві винекли великі черги біля вуличних колонок. Мабуть, питання доставки питної води у бочках на час аварії концесіонеру потрібно продумати краще. 

Олексій Пахольчук також звернувся до мешканців з прохання у разі виявлення погрішеної якості води негайно дзвонити на телефон аварійної служби 30-11-11

Прочитано 2447 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео