18 січня очікуються сильні снігопади

  • Вівторок, січ. 16 2018
  • Автор 

УВАГА! Київська ОДА попереджає про ймовірність введення обмеження в’їзду великогабаритних і важковагових транспортних засобів у Київську область з 18 січня.

За даними Укргідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні протягом 18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов.

У Київській області: сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 10-20 сантиметрів. У східних районах області дуже сильний мокрий сніг, висота снігового покриву 30-40 сантиметрів.

Київська обласна державна адміністрація закликає мешканців Київщини бути вкрай обережними під час перебування на вулиці та утриматися від поїздок особистим легковим транспортом.

Попереджаємо про високу ймовірність введенняо бмеження в’їзду великогабаритних і важковагових транспортних засобів у Київську область з 18 січня. Закликаємо власників великогабаритних і важковагових транспортних засобів та керівників транспортних підприємств взяти до уваги обмежувальні заходи при плануванні і утриматись від поїздок в зазначені періоди.

За таких погодних умов необхідно бути максимально уважними та обережними на дорогах.  Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!

Шановні громадяни! Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Прочитано 2753 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео