У мера Білої Церкви з'явиться два нових заступника

  • Середа, лист. 22 2017
  • Автор 

Проектом рішення Білоцерківської міської ради пропонується затвердити на посаді заступника міського голови Білої Церкви двох кандидатів: 

- Олександра Поляруша, депутата Київської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, директора споживчого товариства «Настуся» (з питань розвитку Білої Церкви та міжнародних зв'язків) замість Володимира Хмурича, який звільнився з цієї посади;

- Ольгу Бакун, яка займає посаду начальника відділу ведення та реєстрації кадастрової інформації Департаменту містобудування та архітектури Київської обласної державної адміністрації, замість Сергія Пахольчука, який звільнився з цієї посади.

Автор проекту рішення: міський голова Геннадій Дикий.

Нагадаємо, з питань ротації виконкому та заступників міського голови між мером міста та більшістю депутатського корпусу виник конфлікт. Депутати хотіли відправити виконком та заступників у відставку, проте міський голова наклав на ці рішення міськради вето, яке не змогли подолати депутати. Звільнити вдалося лише секретаря БМР Бориса Смутка. 

У знак протесту частина депутатського корпусу 16 листопада не прийшла на продовження 39 сесії, внаслідок чого не вистачило кворуму для розгляду таких питань, як виділення 8 млн. грн. безповоротної фінансової допомоги КП "Білоцерківтепломережа", розгляду бюджетного питання та отримання кредиту від НЕФКО на реконструкцію вуличного освітлення.  

Прочитано 3798 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео