Садочки, школи та лікарні підключають до опалення

  • Вівторок, жовт. 10 2017
  • Автор 

10 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому ухвалили рішення про початок опалювального сезону 2017-2018 рр.

Згідно з рішенням, опалювальний сезон для закладів охорони здоров’я, дитячих дошкільних, шкільних, позашкільних та спортивних закладів міста розпочнеться з 10 жовтня 2017 року після того, як будуть подані відповідні заявки керівників установ та якщо температура у приміщеннях буде нижче 16 градусів.

На сьогодні вже 9 закладів охорони здоров'я та 21 заклад освіти звернулися з такими заявами. Проте, за словами начальника ДЖКГ Анатолія Кравця, не всі заклади зможуть підключити відразу "чисто з технічної точки зору".

Опалювальний період  для житлового фонду, інших споживачів міста Біла Церква розпочнеться виходячи з кліматичних умов, якщо протягом трьох діб
середня добова температура зовнішнього повітря становить 8 градусів тепла та нижче.

Підключення споживачів до систем теплопостачання здійснюватиметься  при наявності актів готовності до опалювального сезону, визначених додатком 10 до Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж,  затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 р. № 71, та при проведених розрахунках і погашенні заборгованості за енергоносії.

Прочитано 4637 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео