"Діліжанс" більше не буде обслуговувати маршрути №3 та №17

  • Вівторок, вер. 26 2017
  • Автор 

26 вересня на засідання виконкому Білоцерківської міської ради ухвалили рішення розірвати договори з підприємством "Діліжанс" щодо обслуговування маршрутів №3 та №17 через численні порушення з боку перевізника. 

Достроково розірвано договори від 28 лютого 2017 року на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 3 «Житловий масив Заріччя (вул.Лісова)- автомагістраль Київ-Одеса»  та на маршруті загального користування № 17 «вул.Івана Кожедуба (Хімбуд)- вул. Січових Стрільців (Нове Зарічанське кладовище (Володарська траса)» з МПП «Діліжанс».

Вирішено укласти договора на перевезення пасажирів з автомобільними перевізниками, які за результатами  конкурсу визнані такими, що зайняли друге місце, на термін – до проведення конкурсу. По маршруту №3 - це КП "Тролейбусне управління", по маршруту №17 - ПАТ «Білоцерківський автобусний парк». 

Причиною такого рішення стало те, що по кожному маршруту складено понад 5 актів порушень умов перевезення. Зокрема, маршрутки були замінені на гірші, ніж заявлені на конкурс. До того ж маршруток у рейс виходило менше, ніж заявлено на конкурс. 

Прочитано 3508 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео