Чи буде заправка біля Центру творчості дітей та юнацтва Київщини?

  • Понеділок, вер. 11 2017
  • Автор 

14 вересня відбудеться позачергова 36 сесія Білоцерківської міської ради, на яку виносяться скандальні питання, що не пройшли голосування на минулій сесії.

Зокрема, депутати знову розглянуть: проект рішення "Про підтримку звернення депутатів Київської обласної ради до Верховної Ради України від 22 червня 2017 року щодо деяких питань правового урегулювання процедури усунення з поста Президента України в порядку імпічменту" та "Про звернення до контролюючих органів Київської області та м. Біла Церква щодо перевірки фактів можливого нецільового використання бюджетних коштів, виділених по програмі «Турбота» для КП БМР «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка". Обоє рішення були заветовані міським головою.

Також виносяться на розгляд питання про транспорту розв'язку біля новозбудованого торгового центру Novus (громадські активісти хочуть там бачити кільцевий рух, у той час як на розгляд сесії виноситься рішення про встановлення на розв'язці світлофорів) та будівництво заправки ОККО на розі вул. Б. Хмельницького і бульвару Олександрійського. 

Ще три рішення стосуються земельних питань щодо встановлення меж земельної ділянки та передачі ділянки з комунальної власності у спільну часткову власність громадян. 

Прочитано 3415 раз
Опубліковано в Влада

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео