У Білій Церкві розпочали пошуки підприємств, які скидають свої стоки у дощові колектори

  • Четвер, лип. 20 2017
  • Автор 

Стан води у річці Рось погіршується, наразі концентрація кишкової палички у районі Центрального пляжу перевищує норму у 5000 разів. Міський голова Геннадій Дикий розпорядився створити комісію з питань виявлення та ліквідації несанкціонованих приєднань та викидів стоків громадянами та організаціями до мережі зливової каналізації та безпосередньо у водні об'єкти міста.

Комісія вже провела обстеження одного з колекторів дощового колектору міста, виявлено дві незаконні врізки. Робота по виявленню таких врізок буде продовжена. Навіть розпочали набір співробітників до відділу екології Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, які будуть цим займатися. Резюме можна надсилати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Нагадаємо, 13 липня 2017 року комісією виявлено несанкціонований викид в мережу зливової каналізації стоків підприємства ТОВ «Агроремтехніка» (автомийка) за адресою пров. Будівельників,1.

Прочитано 2855 раз
Опубліковано в ЖКГ

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Чи добре прибирається місто від снігу?

так, добре - 0%
ні, сніг прибирають тільки на центральних вулицях - 50%
а навіщо його прибирати - 50%
мені все одно - 0%

Всього голосів: 2
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео