Біометричні паспорти почали видавати також у ЦНАПі

  • Понеділок, трав. 29 2017
  • Автор 

29 травня відбулося офіційне відкриття кабінету з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та біометричного паспорту для виїзду за кордон у приміщенні Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за адресою: вул. Я. Мудрого, 38/12.

Під час офіційного відкриття кабінету заступник міського голови Інна Новогребельська зазначила, що цей кабінет допоможе розвантажити місцеву міграційну службу, де зараз є великі черги з бажаючих оформити біометричний паспорт для виїзду у країни Шенгену без візи. За її словами, якщо послуга буде користуватися попитом, то  кабінет обладнають ще кількома робочими місцями.  

Кабінет працює за адресою: вул. Я. Мудрого, 38/12, 2-ий поверх, перші двері ліворуч. Для того, щоб отримати біометричний паспорт, потрібно з собою взяти паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Копії документів брати не потрібно! Якщо є закордонний паспорт, також потрібно взяти з собою. У разі закінчення терміну дії, закордонний паспорт можна здати. Проте за бажанням власника, паспорт можуть залишити громадянину.

pass2

 

Час роботи кабінету: 9:00 – 17:00 з понеділка по п’ятницю.

Вартість послуги:

- виготовлення біометричного паспорту за 20 робочих днів – 557, 32 грн+34 грн держмито

- виготовлення біометричного паспорту за 7 робочих днів, а також за 3 робочих дня (у разі термінового виїзду на лікування за кордон чи у зв’язку зі смертю родича за кордоном) – 810, 32 грн + 34 грн держмито

Також у цьому кабінеті ЦНАПу видають ID- картки (паспорт громадянина України нового зразку). Для тих, хто отримує такий паспорт перший раз, а це діти з 14 років, послуга безкоштовна. Для тих, хто хоче обміняти паспорт громадянина України старого зразку на новий чи відновити втрачений, послуга коштує 279грн +34 грн держмито (виготовлення упродовж 20 робочих днів) та 366 грн. +34 грн держмито (виготовлення упродовж 10 робочих днів).

При цьому відділ міграційної служби у Білій Церкві (вул. Привокзальна, 3) продовжить видачу ID-карток та біометричних паспортів. Наразі графік роботи служби такий:

- оформлення біометричного паспорту для дорослих:

вівторок: 9:00-17:00

середа, четвер, субота: 9:00-13:00

- оформлення дитячого закордонного паспорту

середа: 14:00-17:00

п’ятниця: 9:00-17:00

- видача документів:

четвер, п’ятниця: 9:00-18:00

субота: 9:00-13:00

Увага! Графік роботи міграційної служби може бути змінено. 

Прочитано 31448 раз
Опубліковано в Події

You have no rights to post comments

Поділитись новиною

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedIn

  Сторінки в соц. мережах

Як ви оцінюєте той факт, що до міської ради тепер треба проходити через металеву рамку?

негативно, від кого ховається влада - 66.7%
позитивно, це потрібно для безпеки чиновників - 0%
я туди і так ніколи не ходив - 33.3%
я не розумію навіщо це зробили - 0%

Всього голосів: 3
The voting for this poll has ended

Вибір редакції

Читайте також

Фото та відео